Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Előre is köszönöm! Néhány információt a www.sasuke99.eoldal.hu-n olvastam ;)

1. Rejtőző levél falu: Konoha. Itt lakik Naruto is, és Sakurának, Sasukénak, Inonak, Choujinak, Shikamarunak, Nejinek, Tentennek, Rock Leenek, Gainak, kakashinak is ez az otthona, meg még sok más szereplőnek is.

Kage: Hokage (magyarul: tűzárnyék. kage=árnyék)

Jele:

 

2. Rejtőző víz falu: Itt lakik Zabuza és Zabuza szolgája, Haku, akikkel narutoék még egész fiatal korukban küzdöttek. Itt sokat esik az eső, sok a köd.

Kage: Mizukage (magyarul vízárnyék.)

Jele:

 

3. Rejtőző hang falu: Ez Orochimaru és Kabuto otthona is. Itt él a három hang falusi, akik Narutoékkal részt vettek a chunin vizsgán. Nagyon veszélyesnek és profinak látszottak mégis legyőzték őket.

Jele: 

 

4. Rejtőző kő falu: Nem nagyon van jelen a történetetben ez a falu. Csak mellékes.

Jele:

Kage: Tsuchikage (magyarul: földárnyék.)

 

5. Rejtőző eső falu: Az itt lakó nindzsák főleg az esővel kapcsolatos jutsukat részesítik előnyben, Mondhatni, ezek a specialitásaik. 

Jele:

 

6. Rejtőző fű falu: Nincs sok információ róla...biztos sok ott a fű :D

Jele:

 

7. Rejtőző vízesés falu: Nem igazán erős falu, egy vízesés mögé van elrejtve a falujuk. Inkább védekezni tudnak mint harcolni.

Jele:

 

8. Rejtőtő felhő falu: ebből a faluból származnak azok, akik Hinatát akarták elrabolni, hogy megszerezzék a byakugant. Ezen kívül mást nem tudni innen.

Jele:

Kage: Raikage (magyarul: villámárnyék.)

 

9. Rejtőző homok falu: Ez Temari, Kankuro és Gaara otthona. Talán az egyik legnagyobb.

Jele:

Kage: Kazekage (magyarul: szélárnyék.)

 

-kagek

Balról jobbra: kazekage, mizukage, hokage, tsuchikage, raikage.

A hokagek

1. hokage

 Neve: Shodaime

Ő alapította Konohát, és speciális képessége a fa stílus volt, ennek segítségével bárhol tudott bármilyen fát növeszteni, fából készült dolgokat odateremten, vagy valami ilyesmi. Volt egy különleges képessége, hogy tudta irányítani a Jinchuurikik chakráját, és ugyanerre Yamato is képes, aki a shippuudenben ideiglesen Naruto csapatának tanára.

2. hokage

Neve: Nidaime 

Ő volt az Első Hokage öccse és egyben Tsunade, a későbbi ötödik hokage nagybátyja. Neki a víz volt a specialitása. Rengeteg víz elemű jutsuja volt. Felfedezte a víz stílusból a vízrengéshullámot, ami megengedte neki ,hogy szinte bármit csinálhasson a vízből, mégha nincs is közelében víz, és nagy korlátlan mennyiségű vízsugarat tudott kibocsátani, amivel egyszerre több ellenséget is legyőzhetett.

Gondolom nem volt neki nagy kihívás átkelni egy sivagatagon...bármikor ihatott :) 

3. hokage

Neve: Hiruzen

Biztos van aki csodálkozik, hogy a negyedik hokage után harmadik hokage jött, aztán meg az ötödik hokage. Bár sokan tudják, hogy miért.

Amikor Sarutobi, a harmadik hokage átadta helyét a negyedik hokagenak, a negyedik hokage legyőzte a rókadémont, de ezzel feláldozta az életét. Azután a már ,,nyugdíjba ment" harmadik hokage újbol visszavette a hokage címet, és ezután is ő uralkodott.

A harmadik hokage Narutoék idejében élt, mikor naruto-ék geninek, majd chuninok lettek. Azután a harmadik hokage összecsapott Orochimaruval, és bár nem győzte le, de teljesen harcképtelenné tette Orochimarut és az  egyik kezét is elvette tőle. De ezzel együtt a harmadik hokage, feláldozta az életét és meghalt. Ezután már tsunade, az ötödik hokage jött utána.

Egyébként a harmadik hokage unokája Konohamaru, Naruto ,,kis barátja".

4. hokage

Neve: Yondaime

A teljes neve pedig Namikaze minato

ha meg szeretnél tudni többet a 4. hokagéről, akkor olasd el a ,,naruto és a 4. hokage" menüpontot, de vigyázz, mert ott olyan dolgok vannak leírva, amit lehet hogy nem akarsz tudni, csak ha odaérsz a Naruto nézésében, vagy olvasásában...

Szóval a negyedik hokage a harmadik után jött, de mivel feláldozta az életét, hogy legyőzze a rókadémont, meghalt és újból a harmadik jött utána (tudom hogy már leírtam 1x)

A negyedik hokage már nem él, amikor az egész történet megkezdődik. Igazából sokminden amit tudni lehet róla a Naruto és a negyedik hokage menüpontban van...

Annyit tudok IDE írni róla, hogy volt felesége, és január 25-én van a szülinapja,

DE MONDOM. ha többet akarsz tudi menj a Naruto és a...

 5. hokage

Neve: Tsunade

Tsunade azután lett hokage, miután a Narutoék chunin vizsgája alatt legyőzte Orochimaru a harmadik hokagét. Tsunade nagyon nagyon erős, harcias és emellett kiváló gyógyító nindzsa.

Amikor meghalt a harmadik, Naruto és Jiraiya indultak Tsunade keresésére, hogy értesítsék, hogy őt szeretnék ötödik hokagénak. Tsunade nagybátyja a második hokage volt, és a shippuuden és a sima Naruto közt eltelt időben Tsunade volt sakura tanítója, mestere. ,,Jelenleg" ő a hokage Konohában :D

 

Konoha

 Sima Narutos részekben ilyen Konoha, de később már bele van Tsunade feje is vésve a kőhegyre: